ŠD Fitzone

ŠD Fitzone
www: https://www.fitzone.si/ email: info@fitzone.si
tel: +386 31 345 898 naslov: V dolini 30, Ljubljana
   

Olimpijsko dvigovanje uteži je šport sestavljen iz dveh načinov dviga uteži, potega (snatch) in naloga s sunkom (clean & jerk). Program olimpijskega dvigovanja uteži vas bo skozi metodiko učenja posameznih elementov dviga naučil pravilne tehnike kompleksnega gibanja za dvig uteži. S tem vplivamo na maksimalno moč, eksplozivnost, koordinacijo, ravnotežje, timing in gibljivost. Program je obvezen za vse, ki želite postati dobri funkcionalni tekmovalci.

Matej Cankar

Vodja in ustanovitelj centra FitZone

Matej Cankar je profesionalni osebni in kondicijski trener. Šport je oboževal že kot otrok in pot ga je pričakovano vodila na Fakulteto za šport. Ljubezen do športa je prerasla v resno trenersko delo. Njegovi varovanci so med drugim: evropski prvak v motokrosu Klemen Gerčar, judo klub Bežigrad z olimpijcem Aljažem Sedejem na čelu, alpinist Tomaž Jakofčič ter mnogo zadovoljnih strank, ki se želijo bolje počutiti, imajo težave s koleni, rameni, hrbtenico ipd. ali pa želijo izgubiti kakšen odvečen kilogram maščobnega tkiva.

“Treniranje ljudi mi je v velik užitek in je moje življenjsko poslanstvo!”

Njegovo vodilo do uspeha sta strokovno znanje in čut za ljudi. Redno se izobražuje doma in v tujini, objavlja strokovne članke in je lastnik popularnega funkcionalnega centra FitZone v Ljubljani. Tukaj razvija programe, kot so Funkcionalni treningi, BootCamp, programe za CrossFit tekmovalce, Mobility, Free Moving, Yoga, Metabolic Effect, Body Shape …

Veseli se vsakega novega izziva, tako da zanj in za njegove varovance, ni nemogočih stvari.